RING OSS - 08-121 115 03

Asfalt Stockholm

RING OSS - 08-121 115 03

Markarbete

Vi utför markanläggning för BRF:er såsom asfalt i Stockholm men också plattsättning.

Vi är ett entreprenadföretag som kan erbjuda en totallösning för er markanläggning i Stockholm oavsett om det gäller plattsättning eller asfalt i Stockholm. När vi arbetar med olika slags markanläggningar har vi alltid kvalitet, miljö och hållbarhet i vårt fokus. Vi vill bygga hållbara lösningar, som både är bra för människor och miljön runt dem. Därför kan ni lita på att när vi anlägger mark, uteplats eller utemiljö, gör vi det med framtiden och vad som är bäst för alla parter. När vi utför något är vår målsättning att det ska hålla i längden, så att er innergård, trädgård eller uteplats blir just så fin och praktisk som det bara är möjligt.

Kontakta oss – oavsett om ni behöver hjälp med er trädgård eller asfalt i Stockholm.

Vi kan sköta trädgården åt er

Om ni har en trädgård kan vi även erbjuda trädgårdsskötsel åt er. En trädgård behöver ständig vård i form av trädbeskärning, buskansning, gräsklippning och skötsel av blomrabatter. För att trädgården inte ska bli ett ständigt dåligt samvete  sköter vi om trädgården åt er så att trädgården i Stockholm blir just en så bra miljö för er som det bara är möjligt.

Behöver ni även fixa någon närliggande mark med exempelvis plattsättning, murning eller asfalt i Stockholm? Då hjälper även vår utbildade personal med det. 

Ta kontakt och få ett kostnadsfritt besök

Det bästa ni kan göra - om ni önskar er en ny markanläggning och trädgårdsskötsel eller asfalt i Stockholm - är att ta kontakt med oss. Sedan kommer vi ut så att vi på plats kan se vad det är som ni önskar er. Sedan ger vi tekniska och kostnadseffektiva förslag på vad vi kan erbjuda er. Gillar ni vårt förslag skriver vi avtal så att ni kan vara säkra på att slutresultatet blir som ni önskar det.

Vi sköter om trädgården och all asfalt i Stockholm åt er.

Kontakta oss och låt oss hjälpa er med er trädgård och asfalt i Stockholm.