Asfalt Stockholm

RING OSS - 08-121 115 03

Markarbete

Vi utför markanläggning för BRF:er

Vi är ett entreprenadföretag som kan erbjuda en totallösning för er markanläggning i Stockholm. När vi arbetar med olika slags markanläggningar har vi alltid kvalitet, miljö och hållbarhet i vårt fokus. Vi vill bygga hållbara lösningar, som både är bra för människor och miljön runt dem. Därför kan ni lita på att när vi anlägger mark, uteplats eller utemiljö, gör vi det med framtiden och vad som är bäst för alla parter. När vi utför något är vår målsättning att det ska hålla i längden, så att er innergård, trädgård eller uteplats blir just så fin och praktisk som det bara är möjligt.

Vi kan sköta trädgården åt er

När ni har en trädgård kan vi även erbjuda trädgårdsskötsel åt er. En trädgård behöver ständig vård i form av trädbeskärning, buskansning, gräsklippning och skötsel av blomrabatter. För att trädgården inte ska bli ett ständigt dåligt samvete (alla måste och borden) kan vi sköta om trädgården åt er så att trädgården i Stockholm blir just en så bra miljö för er som det bara är möjligt.

Ta kontakt och få ett kostnadsfritt besök

Det bästa ni kan göra - om ni önskar er en ny markanläggning och trädgårdsskötsel - är att ta kontakt med oss. Sedan kommer vi ut så att vi på plats kan se vad det är som ni önskar er. Sedan ger vi tekniska och kostnadseffektiva förslag på vad vi kan erbjuda er. Gillar ni vårt förslag skriver vi avtal så att ni kan vara säkra på att slutresultatet blir som ni önskar det.

Vi sköter om trädgården åt er

Abima Gruppen AB


BOX 2097
141 02 Huddinge

08-121 115 03

[javascript protected email address]

556263-7180


Asfalt

Markanläggning

Trädgårdsskötsel


logo-image

Om Oss

Vårt anläggningsarbete görs med känsla för miljö och hållbarhet!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Abima Gruppen AB

Org nr: 556263-7180
BOX 2097
141 02 Huddinge
Tel: 08-121 115 03

Hitta hit