RING OSS - 08-121 115 03

Asfalt Stockholm

RING OSS - 08-121 115 03

Asfalt

Vi lägger asfalt i Stockholm

Vårt företag lägger asfalt i Stockholm för brf:er, företag och privatpersoner som behöver asfaltera en garageuppfart, en tennisban, gångväg, ytor för lek och umgänge. En asfalterad yta som många använder ger ett mjukare underlag. Ska barnen lära sig cykla, ni vill kunna köra barnvagn och dra matvagnar eller resväskor, asfaltera en parkering eller väg så står vi till er tjänst.

Kontakta oss – vi hjälper er med asfalt i Stockholm.

Lägga asfalt i Stockholm

Vi tar oss an olika typer av arbeten med asfalt i Stockholm, både nyläggning men också reparationer. De stränga vintrar som vi har i Sverige, gör ofta hål på asfalten när väl kölden släpper och då behöver vägen lagas. Vi hjälper gärna till med att anlägga ny asfalt i Stockholm på er väg till ett bra pris. Vill ni ha ett större arbete med asfaltering, hjälper vi gärna till med det också. Vi har stor erfarenhet av olika slags asfalteringar och vilken slags asfalt som passar bäst på de ytor som ni önskar asfaltera.

Utför även andra markarbeten

Vårt företag jobbar med utemiljö på många sätt och hjälper er med större projekt som dränering, avlopp och vatten. Självklart ser vi till att den asfalterade får ny asfalt i Stockholm när vi är klara. Vi hjälper också till med murning, plattsättning och olika former av trädgårdsarbeten.

Kontakta oss för ett första kostnadsfritt besök. Då kan vi se vad det är som ni önskar er och ge en kostnadsfri offert.

Vi utför arbeten med asfalt i Stockholm som här utanför en gul tegelfastighet.

Här har vårt företag lagt ny asfalt i Stockholm på en mark som innan varit skadad.